Mediris Recipe biedt de mogelijkheid om magistrale bereidingen te bewaren. Eenmaal ingegeven blijven deze bereidingen opgeslagen.

1.  Via het tabblad 'Instellingen' kiest u voor 'Magistraal'

2. Klik op 'Magistrale bereiding toevoegen'

3. Geef de bereiding in en klik vervolgens op 'Magistrale bereiding toevoegen'

4. De magistrale bereiding wordt opgeslagen, zo kan deze bereiding gemakkelijk en snel worden voorgeschreven. Als u deze bereiding wenst voor te schrijven klikt u op de knop 'Magistraal voorschrift'. Vervolgens klikt u op de knop 'Bereiding zoeken'

5.  U krijgt een overzicht van alle opgeslagen magistrale bereidingen. Om een bereiding voor te schrijven klikt u op het plusteken

6. Tenslotte werkt u het magistraal voorschrift af en krijgt u de mogelijkheid om het voorschrift af te drukken of te e-mailen.