Mediris Recipe biedt de mogelijkheid om magistrale bereidingen op te slaan om deze achteraf sneller te kunnen voorschrijven. Via het tabblad 'Instellingen' kiest u voor 'OTC-producten'.

Er kan gezocht worden in een erkende lijst van OTC-producten of via de knop 'Nieuw OTC-product' kan u het product en de posologie toevoegen.

Nieuw OTC-product:

Zoeken in lijst erkende producten:

Alle producten kunnen achteraf steeds bewerkt of verwijderd worden.

De opgeslagen OTC-producten kunnen tijdens het voorschrijven worden opgehaald via de knop 'Mijn bibliotheek'. Meer informatie daarover vindt u hier.