1. Via het tabblad 'Instellingen' kiest u voor 'OTC'

2. Klik vervolgens op de knop 'Zoeken in lijst erkende producten'.

3. Zoek het product dat u wil voorschrijven (vb. Biatain Alginate)

4. Door op het plusteken te klikken kan u dit item toevoegen aan uw OTC-lijst. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om de posologie in te geven. Via het diskette-icoon kan u de posologie bewaren voor dit product.

5. Als u tenslotte een OTC-product wil voorschrijven kiest u bij geneesmiddelen voor ‘OTC’. Er verschijnt een tekstvak waar u het product kan ingeven. Indien u de posologie reeds had bewaard, zal deze ook worden overgenomen.

6. Van zodra het OTC-product geselecteerd is en voorzien werd van een posologie kan u overgaan tot de afwerking van het voorschrift.