Mediris Recipe biedt de mogelijkheid om magistrale bereidingen op te slaan om deze achteraf sneller te kunnen voorschrijven. Via het tabblad 'Instellingen' kiest u voor 'OTC-producten'.

Via de knop 'Nieuw OTC-product' kan u het product en de posologie registreren. Hierna klikt u op 'Toevoegen'.

Alle producten kunnen achteraf steeds bewerkt of verwijderd worden.

De opgeslagen OTC-producten kunnen tijdens het voorschrijven worden opgehaald via de knop 'Mijn bibliotheek'. Meer informatie daarover vindt u hier.