U kan een consultatie verwijderen zolang deze nog niet afgewerkt is. Dit wil zeggen dat u tijdens het aanmaken van de consultatie enkel op 'Bewaren' hebt geklikt. U kan op verschillende manieren een consultatie verwijderen:


  1. Via het tabblad 'Consultaties' klikt u op het info-icoontje naast de naam van de patiënt. Vervolgens klikt u op 'Verwijderen'.




  2. In het patiëntendossier kan u klikken op 'Consultaties'. Daarna kan u via het informatie-icoontje de niet-afgewerkte consultatie verwijderen.