Onder 'Mijn gegevens' kan u uw Mediris-account personaliseren. De gegevens die u registreert moeten onderaan de pagina worden bijgewerkt

Om onderstaande gegevens te wijzigen dient u contact op te nemen met onze helpdesk:

• Naam
  • E-mailadres
  • volledig Riziv-nummer (de bevoegdheidscode kan u zelf wijzigen)

Belangrijke gegevens

Rijksregisternummer: belangrijk om te kunnen inloggen via eHealth aan de hand van de Itsme-app of eID en kaartlezer.

Gsm-nummer: om de twee-staps authenticatie te activeren dient u een gsm-nummer te registreren. Meer informatie over de twee-staps authenticatie vindt u hier.

Conventie: bepaal uw conventie-statuut

Accreditatie: vink aan indien u geaccrediteerd bent. Indien u gebruik maakt van Mediris Wachtpost/eFact worden de juiste nomenclatuurcodes automatisch ingevuld op basis van uw accreditatie.