Surf naar https://login.mediris.be/ en log in op uw Mediris-account. Onder 'Mijn gegevens' kan u uw Mediris-account personaliseren. Vergeet niet om onderaan bij te werken indien u gegevens wijzigt.

Gelieve ons te contacteren via support@mediportal.be om de volgende gegevens te wijzigen: naam, RIZIV-nummer en e-mailadres.

Belangrijke gegevens:

• Rijksregisternummer: dit is nodig om te kunnen inloggen via itsme of met de eID. Meer informatie vindt u hier.

• Telefoonnummer: dit veld moet ingevuld zijn wanneer u gebruik wenst te maken van onze voorschrijfmodule Mediris Recipe. Dit nummer wordt samen met het voorschrift beschikbaar gemaakt voor de apotheken, zodat zij u in geval van vragen kunnen contacteren.

• GSM-nummer: indien u de tweestapsauthenticatie via sms wilt activeren, moet er een GSM-nummer geregistreerd zijn. Meer informatie over het beveiligen van uw account vindt u hier.

• Conventie: bepaal hier uw conventiestatuut.

• Accreditatie: geef aan of u geaccrediteerd bent. Op basis van deze instelling worden in Mediris Wachtpost de juiste nomenclatuurcodes automatisch opgehaald.