Om de Hubs van de patiënt te kunnen raadplegen, moet u enerzijds ingelogd zijn via de twee-staps authenticatie en anderzijds een therapeutische relatie aanmaken. Hoe u de twee-staps authenticatie inschakelt vindt u hier.

De therapeutische relatie stelt u in vanuit het patiëntendossier. Via het tabblad 'Hubs' kan u klikken op de knop 'Therapeutische relatie'. Vervolgens geeft u de kaartnummer (niet rijksregisternummer) van de patiënt in en bevestigt u via de groene knop een therapeutische relatie te willen aanmaken. Indien alles correct verloopt, worden de verslagen uit de hubs opgehaald.