Hier dient u de medische bevindingen in te geven. Er zijn twee vrije invoervelden: een veld om het verslag uit te schrijven en een veld om een besluit in te voeren.

Het veld om de consultatie uit te schrijven, kan op drie manieren ingevuld worden:

• Door een vrije tekst te schrijven
  • Door een contact-template toe te voegen (Voor meer info hierover, klik hier.)
  • Door een bestand te uploaden

Onderaan deze pagina kan u ook een herinnering toevoegen voor de patiënt. Hiervoor hebt u het e-mailadres van de patiënt nodig.

Stap 2: Betreft / Stap 4: Nota