In de laatste stap krijgt u een overzicht van de gehele consultatie. Indien u hier een fout opmerkt of nog zaken wil toevoegen, kan u op het juiste onderdeel klikken en de nodige aanpassingen maken in de consultatie.

Tenslotte dient u de consultatie af te werken en eventueel te verzenden. Indien er ontvangers werden geselecteerd in de stap 'Brieven' dient u op 'afwerken en verzenden' te klikken. Via de knop 'PDF' kan u de standaardbrief downloaden en/of afdrukken. De brief gericht aan de zorgverlener kan met adresgegevens worden opgehaald om eventueel per post te versturen.

Een consultatie is pas afgewerkt nadat u gekozen hebt voor 'Afwerken en verzenden' of 'Afwerken zonder verzenden'. Wanneer een consultatie afgewerkt en verzonden is, kan deze niet meer verwijderd worden. Als auteur van de brief kan de consultatie nog bewerkt worden.

Stap 6: Brieven