1. Ga naar de instellingen en klik op 'Labobeheer'.

2. Hier kan u het gewenste labo selecteren. Vul vervolgens de gebruikersnaam en het wachtwoord in waarmee u inlogt op de website van het labo. Tenslotte klikt u op 'Registreren'.

Om deze gegevens te bewerken, gaat u opnieuw naar Instellingen > Labobeheer. Selecteer het juiste labo en klik op 'Bewerken'. Wanneer u de nodige aanpassingen heeft gedaan, klikt u op 'Bewaren'.

Voor meer info rond het indienen van een labo-aanvraag, klik hier.