Standaardteksten of snelteksten kunnen gebruikt worden om vaak voorkomende teksten snel in te voeren door slechts een woord of een deel van de zin te typen. U kan deze aanmaken via Instellingen > Standaardteksten.

Tijdens de consultatie in de stap 'Contact' kan u de standaardteksten activeren door @ te typen. Klik op de correcte zin. De invoernaam verdwijnt en wordt vervangen door de tekst die werd toegevoegd aan de weergave.

U kan een sneltekst bewerken of verwijderen door op de invoernaam te klikken.