Als beheerder kan u voor meerdere patiënten tegelijk een CTPC aanvragen. De bedoeling is om CSV-bestanden op te maken en deze op te laden. Via het tabblad 'Beheer' kan u doorklikken naar 'Patiënten'. Hier krijgt u de knop 'Aanmaken van CTPC's' te zien.Een CSV-bestand dient strikt in onderstaande volgorde te worden opgemaakt:                                                     

  1. Rijksregisternummer/BISnummer/TER-nummer                                               
  2. Voornaam
  3. Naam
  4. Telefoonnummer (notatie: 04xx of +324xx)
  5. E-mailadres Rijskregisternummer
Voornaam
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
90041500000
Dokter
MediPortal
0400000000
Dokter@mediris.beVia de knop 'Bestand kiezen' kan u het opgemaakte CSV-bestand uploaden. Onderaan kan u het type en de reden van de test selecteren. Tenslotte bepaalt u of de CTPC per SMS moet worden, verstuurd naar de patiënt. Als deze parameters geregistreerd zijn, klikt u op 'Start upload'.
Het opgeladen bestand komt onder 'Verwerkte bestanden' te staan. Als alle CTPC's toegevoegd zijn aan het bestand, dan wordt de naam gewijzigd naar 'Processed' met een vermelding van de datum en het tijdstip. In de tabel krijgt u te zien hoeveel CTPC's er werden gecreëerd per opgeladen bestand. Door het bestand aan te klikken kan u het opnieuw openen.

Belangrijk:

  • Er kan geen CTPC worden aangevraagd voor patiënten zonder rijksregisternummer.
  • Kies bij het opmaken van het CSV-bestand (Excel) voor 'CSV (gescheiden door lijstscheidingsteken) (*CSV)'.
  • Patiënten kunnen worden ingeschreven aan de hand van de CTPC. Klik hier voor meer informatie.
  • Deze optie is niet standaard beschikbaar in Mediris Wachtpost. Voor meer informatie kan u contact opnemen met onze helpdesk.