U kan op de volgende manieren een nieuwe consultatie starten:

Via het tabblad 'Consultaties' > 'Nieuwe Consultatie'

Via het tabblad 'Patiënten' > 'Patiëntenlijst' > Kies de juiste patiënt en klik op 'Acties' > 'Nieuwe consultatie'

Vanuit een patiëntendossier > 'Nieuw' > 'Nieuwe Consultatie'

Vanuit de agenda via de knop 'Start consultatie'

Een nieuwe consultatie bestaat uit zeven stappen en een samenvatting. Het is aangeraden om na elke stap op 'Bewaren' te klikken. In stap 'Samenvatting' is bewaren cruciaal. Een niet bewaarde consultatie zal verloren gaan.

Stap 1: Patiënt