Om een bijlage te koppelen aan een consultatie, dient u deze eerst toe te voegen aan het dossier.

Dat kan door te bladeren in uw bestanden, door bestanden te slepen naar het daartoe voorziene vak of door de QR-code te scannen vanop een ander apparaat.

Bijlages die u pas in deze stap toevoegt, worden automatisch aan deze consultatie gekoppeld.

Documenten die reeds waren opgeladen, kan u nog toevoegen via het plus-icoon.

Bij het verzenden van het verslag wordt de bijlage toegevoegd als link. De ontvanger kan toegang krijgen door de geboortedatum van de patiënt in te geven.

Stap 4: Nota / Stap 6: Brieven