Om een duidelijk overzicht te behouden van wanneer u beschikbaar bent, kan u gebruik maken van werkschema's.

Het aanmaken van zulke schema's kan via de agenda-instellingen. Deze kunnen worden toegevoegd aan de agenda via het dropdownmenu 'Selecteer werkschema'.

Een ingeladen werkschema kan u herkennen aan de lichtgroene achtergrond in de agenda. Een schema verwijderen of wijzigen is mogelijk via de knop 'Editeer werkschema'.