Dit tabblad is alleen zichtbaar indien u over een geldige Mediris Recipe licentie beschikt.

Wanneer u op de knop 'Voorschrift aanmaken' klikt, wordt u naar Mediris Recipe omgeleid waar automatisch de juiste patiëntengegevens zullen worden opgehaald. In het patiëntendossier krijgt u een overzicht van alle medicatie die werd voorgeschreven.

Meer informatie over het aanmaken van een voorschrift vindt u hier.