Aan het patiëntendossier kunnen bijlages worden toegevoegd zoals bestanden en foto's. Deze bijlages kunnen ook worden toegevoegd aan de consultatie.

Bij het versturen van een consultatie zullen de verslagen/foto's in bijlage worden meegestuurd. De ontvanger kan deze bijlages openen aan de hand van de geboortedatum van de patiënt.

Een bijlage verwijderen kan door op de blauwe link te klikken en rechts onderaan te kiezen voor 'Verwijderen'.

Meer informatie over toevoegen van een bijlage aan een consultatie vindt u hier