Sinds de grote update rond het papierloos voorschrijven zijn er heel wat (kleine) verbeteringen toegevoegd. Hieronder stellen we graag enkele nieuwe functies voor.

Sinds kort kan u in Mediris Specialist een to do-lijst bijhouden. U kan de taken linken aan een patiëntendossier of een consultatie en toewijzen aan leden van de praktijk. Via het rode taken-icoon kan u taken toevoegen en  de takenlijst openen.

Verder werden onder meer de volgende zaken aangepakt:

• Inkomende verslagen en labo's kunnen als ongelezen worden gemarkeerd
  • Labo Bruyland en Labo AZ Turnhout werden toegevoegd.
  • Het bewijsstuk is nu ook beschikbaar voor betalingen geregistreerd als klassiek getuigschrift
  • Het probleem m.b.t. samenvoegen van dossiers werd opgelost
  • Kleine aanpassingen in de agenda zoals zichtbaarheid van de geboortedatum
  • Kleine aanpassingen bij 'Verwantschappen'.