Mediris Recipe biedt de mogelijkheid om magistrale bereidingen te bewaren. Eenmaal ingegeven blijven deze bereidingen opgeslagen.

Via het tabblad 'Instellingen' kiest u voor 'Magistraal' en klikt u vervolgens op de knop 'Magistrale bereiding toevoegen'.

Geef de bereiding in volgens het weergegeven principe en klik vervolgens op 'Magistrale bereiding toevoegen'.

De magistrale bereiding wordt bewaard. Op dezelfde manier kan u onbeperkt magistrale bereidingen toevoegen. Elke magistrale bereiding kan u ook verwijderen of bewerken.

Hoe u een magistrale bereiding kan voorschrijven vindt u hier terug.