Als er voor dezelfde patiënt in het verleden verschillende dossiers werden aangemaakt, kan u deze samenvoegen. Dat doet u in de patiëntenlijst of de lijst van recent bekeken patiënten. Let op, deze actie is onomkeerbaar.

Klik op de drie puntjes naast het dossier met de minst accurate administratieve gegevens. Deze zullen worden vervangen door die van het tweede dossier. Kies voor "Samenvoegen".

Op basis van de aanwezige patiëntengegevens worden gelijkaardige dossiers opgehaald. Klik op de knop naast het gewenste dossier. In de volgende pop-up krijgt u nog te zien wat het resultaat zal zijn en kan u dit bevestigen. De medische gegevens van beide dossiers worden overgenomen naar het uiteindelijke dossier.