In Mediris Specialist kan u attesten opmaken voor uw patiënten. Standaard is het attest van arbeidsongeschiktheid beschikbaar. U kan zelf nog attesten toevoegen via de attest-templates.

U kan op twee plaatsen een attest opmaken voor een patiënt:

• In het patiëntendossier
  • Tijdens een consultatie

Patiëntendossier

Onder het tabblad 'Attesten' kan u een nieuw attest opmaken. In de pop-up selecteert u het juiste attest en klikt u op 'Bewaren'. U kan meteen bewaren en afdrukken of bewaren en versturen via mail.

Tijdens een consultatie

Ook tijdens een consultatie in stap 3 'Contact' kan u een attest opmaken: