In het patiëntendossier wordt een overzicht weergegeven van alle aangemaakte attesten. Mediris Specialist voorziet drie templates: 'Ongeschiktheid', 'Consultatie' en 'Verpleegkundige'.

Via de knop 'Nieuw attest' kan u een template inladen en de verdere gegevens aanvullen. Attesten kunnen worden afgedrukt of gemaild. Attesten die tijdens de consulatie werden aangemaakt zullen hier ook worden weergegeven.

Via de instellingen in het onderdeel 'Attest-templates' kan u onbeperkt templates aanmaken.