Eén keer per dag kunnen de parameters van een patiënt worden geregistreerd. In het patiëntendossier krijgt u een overzicht van de geregistreerde parameters. Standaard staan er vijf parameters geregistreerd zijnde: gewicht, lengte, BMI, bloeddruk en hoofdomtrek.

Door op een parametertype te klikken, kan u aan de hand van een grafiek de evolutie opvolgen. Hier kan u ook de groeicurves ophalen.

Via de instellingen kan u extra parameters toevoegen. Meer informatie over het aanmaken van parameters vindt u hier