Mediris Multi+ biedt de mogelijkheid om een online agenda te koppelen. Momenteel worden alleen online agenda's van Ringphone ondersteund. Indien u reeds over een online agenda beschikt, gaat dit vermoedelijk om een verouderde versie. Om de agenda te koppelen aan Mediris dient u over te schakelen op een vernieuwde versie van MyOrganizer

Indien u aan de hand van de online agenda wil werken, dient u dit eenmalig aan te duiden in de instellingen en onderaan te bewaren.

Vanuit het tabblad 'Agenda' zal u meteen worden omgeleid naar de login-pagina van Ringphone. Hier logt u zich in, vervolgens wordt er een koppeling gemaakt met Mediris.

De agenda wordt steeds weergegeven in dagoverzicht en kan niet worden gewijzigd. Om een afspraak in te boeken klikt u op de knop 'Nieuwe afspraak'. U wordt omgeleid naar MyOrganizer waar u de afspraak kan registreren.

Alle afspraken die u registreert in MyOrganizer worden rechtsreeks in Mediris weergegeven. Vanuit het tabblad 'Agenda' kan u door op de afspraak te klikken een nieuwe consultatie starten of meteen het patiëntendossier openen.