Zowel de openstaande als de afgewerkte erelonen kunnen in twee weergaves worden opgehaald:

• Detail: een gedetailleerd overzicht van de geregistreerde erelonen (per patiënt wordt een lijn voorzien)
  • Dagoverzicht: een overzicht van de totale bedragen per dag en per betaalmethode

Voor elke weergave kan u via de downloadknop een Excel-bestand exporteren voor de geselecteerde periode.

Deze exports kan u ook terugvinden in de instellingen in het onderdeel 'Export'.