In de agenda-instellingen kan u enkele zaken configureren omtrent de Mediris-agenda. Hebt u een online agenda bij Doctena of Ringphone, dan kan u via deze link lezen hoe u deze kan koppelen met Mediris.

In de weergave kan u zelf kiezen welke uren zichtbaar zijn in de agenda alsook of het weekend wordt weergegeven of niet. Verder kan u de agenda-interval bepalen (bij voorkeur 15-20min). Wijzigingen aan de weergave van de agenda moeten worden bewaard.

Aan de hand van werkschema's kan u een duidelijk overzicht bewaren van wanneer u beschikbaar bent. Wanneer u een nieuw werkschema aanmaakt, dient u dit een naam te geven. Vervolgens selecteert u de gewenste tijdstippen en klikt u op 'Bewaren'.

Aangemaakte werkschema's kan u ophalen in het tabblad 'Agenda'.

Indien u op meerdere locaties werkt, kan u deze toevoegen door een naam in te geven en op het diskette-icoon te klikken. Wanneer u op de naam van de locatie klikt, kan u de kleur wijzigen alsook de locatie delen met praktijkleden.

Wanneer u in de agenda een afspraak boekt op een van deze locaties, zal de afspraak in die kleur verschijnen in de agenda.