De agenda-instellingen vindt u terug bij Instellingen > Agenda.

Agenda-weergave

Hier kan u aangeven wat u juist wilt zien in de agenda: uw werkuren, of het weekend al dan niet zichtbaar is, en het interval.

Indien u iets aanpast, vergeet dan niet om te bewaren.

Werkschema's

Hier kan u aangeven wanneer u werkt. Indien dit verschilt van week tot week, kan u meerdere werkschema's aanmaken en die in het tabblad 'Agenda' toevoegen aan de juiste week.

Locaties

Indien u op meerdere locaties werkt, kan u deze ook toevoegen in Specialist. Bij het maken van een nieuwe afspraak, kan u aangeven waar deze zal plaatsvinden. Wanneer u op de locatie klikt, kan u er een kleur aan toekennen.