Aan het patiëntendossier kunnen bijlages worden toegevoegd zoals bestanden en foto's. Deze bijlages kunnen ook worden toegevoegd aan de consultatie.

Bij het versturen van een consultatie zullen de verslagen/foto's in bijlage worden meegestuurd. De ontvanger kan deze bijlages openen aan de hand van de geboortedatum van de patiënt.

Na het opladen van de foto's is er ook de mogelijkheid om twee foto's met elkaar te vergelijken. Dit kan toegepast worden door op de knop 'Foto's' te klikken.

Rechts verschijnt een knop 'Bekijken', indien u deze aanklikt, wordt de vergelijk-tool geactiveerd. Door twee foto's aan te klikken worden deze vergroot en naast elkaar getoond.

Meer informatie over bijlages toevoegen aan een consultatie vindt u hier