U kan foto's en andere documenten opladen als bijlage. Dat kan zowel in een dossier als in een consultatie, telkens onder het tabblad "Bijlages". Er zijn twee mogelijkheden om bestanden op te laden:

• Door te bladeren op uw apparaat en zo het juiste bestand te selecteren
  • Door de QR-code te scannen met uw smartphone. Hiermee kan u snel een nieuwe foto nemen of een bestaand bestand selecteren. Dit wordt meteen opgeladen in het juiste dossier.

Tijdens een consultatie kan u ervoor kiezen om het bestand samen met uw brief te versturen naar een collega-zorgverlener. Klik hiervoor op het plusteken in de stap "Bijlages".

Indien het om een pdf-bestand gaat, kan u er ook voor kiezen om dit te publiceren op de hubs.

In de stap "Samenvatting" kan u de brief effectief gaan verzenden en publiceren door op "Afwerken" te klikken.