De export 'Preventieconsult Ontheemden' dient maandelijks te worden aangeleverd aan Domus Medica. Deze export kan u terugvinden in de instellingen, in het onderdeel 'Import en Export'.

Onderaan deze pagina kan u de export 'Preventieconsult ontheemden' terugvinden. Selecteer het datum bereik en klik op de knop 'Exporteer'. Er wordt een Excel-bestand gedownload.

Indien u de export wil gebruiken om bepaalde zaken na te kijken dan kan u de opmaak wijzigen naar een 'Tabel', op deze manier wordt het gemakkelijker om te filteren per kolom.