Na het registreren van de prestatiecodes en het te betalen bedrag in EyeFile klikt u onderaan op de knop 'eAttest/eFact'.

Mediris eFact wordt geopend, het rijksregisternummer, de prestatiecodes en het te betalen bedrag worden overgenomen uit EyeFile en in het contact gezet.

In bepaalde gevallen moet het behandeld ooglid nog worden geselecteerd. Dit kan aan de hand van het potlood-icoon naast de prestatiecode. Vervolgens moet er vanuit Mediris alleen nog op de knop 'Afwerken' worden geklikt.

De eFact-prestaties worden klaargezet en kunnen maximaal één keer per dag worden doorgestuurd naar de mutualiteit via de knop 'Geselecteerde contacten verzenden'.

Meer informatie over de verwerking van de prestaties in Mediris eFact vindt u hier.