Enkel beschikbaar voor Multi Plus

Aan de hand van het takenlijst-icoon rechts bovenaan kan u taken toevoegen. U kan deze een naam geven, linken aan een patiëntendossier en koppelen aan een taaktype. Aan de hand van de taaktypes kan u filteren in de takenlijst om zo een duidelijker overzicht te bekomen.

Standaard voorziet Mediris het taaktype 'Algemeen'. In de instellingen kan u extra types aanmaken. Hiervoor geeft u de gewenste naam in en klikt u op het diskette-icoon.

Wanneer een taak gelinkt wordt aan een patiëntendossier, zal dit als pop-up getoond worden bij het openen van dat dossier.