Via het tabblad 'Rapportering' kan u per periode data exporteren.

1. Klik op 'Fiscaal overzicht'

2. Per verzekeringsinstelling krijgt u het te innen bedrag te zien.

3. U selecteert de datum waarop het bedrag werd terugbetaald op uw bankrekening.

4. De bedragen die vereffend zijn kan u onder de kolom 'Status' bevestigen als betaald.

5. Via de knop 'Exporteer' kan u een Excel- of PDF-bestand downloaden met de prestaties voor een bepaalde periode.