De eerste stap van een consultatie is identiek aan het eerste onderdeel van het patiëntendossier. Hier worden de administratieve gegevens en medische relaties getoond.

Via de knop 'Vorige consultaties' kan u alle eerder aangemaakte brieven ophalen zonder de huidige consultatie te moeten verlaten alsook een financieel overzicht. Door op het plusteken te klikken kopieert u de inhoud van de brief naar de huidige consultatie.

Via de knop 'Patiëntendossier' haalt u een deel van het dossier op. Indien deze pop-up niet voldoende informatie geeft kan u aan de hand van de knop 'Open dossier' het volledig dossier openen. Het patiëntendossier wordt geopend in een apart tabblad, de consultatie blijft behouden.

Aan de hand van het plusicoontje naast de parameters kan u de parameters van de weergegeven datum overnemen in de huidige consultatie.

Onder 'Zorgelementen' kan u de consultatie koppelen aan de zorgelementen die u hebt bewaard in het patiëntendossier.

Stap 2: Betreft