In de laatste stap krijgt u een overzicht van de gehele consultatie. Indien u hier nog zaken wil toevoegen, kan u op het onderdeel in kwestie klikken en de nodige aanpassingen doen.

De consultatie kan worden afgewerkt door op de knop 'Afwerken' te klikken. In deze pop-up krijgt u vervolgens de mogelijkheid om eventuele brieven te verzenden of een verslag te publiceren op de hubs.

Verslag publiceren op de hubs: verslag van de aangemaakte consultatie publiceren op de hubs. Eens gepubliceerd kan de consultatie in stap 'Betreft' en 'Contact' niet meer worden bewerkt. Het verslag kan ook niet worden verwijderd.

Afwerken en verzenden: de consultatie afwerken en een brief verzenden naar de ontvangers die in de stap 'Brieven' werden geselecteerd.

Afwerken zonder verzenden: de consultatie afwerken zonder een brief te versturen naar een collega-zorgverlener. De brieven kunnen op een later moment altijd nog worden doorgestuurd.

Via de knop 'PDF' kan u tenslotte de standaardbrief downloaden en/of afdrukken. De brief gericht aan de zorgverlener kan met adresgegevens worden opgehaald om eventueel per post te versturen.

Wanneer een consultatie afgewerkt en verzonden is, kan deze niet meer verwijderd worden. U kan de consultatie wel bewerken indien ze niet werd gepubliceerd op de hubs.

Stap 7: Financieel