In de laatste stap krijgt u een overzicht van gehele consultatie. Indien u hier een fout opmerkt of nog zaken wil toevoegen, kan u op het onderdeel in kwestie klikken en de nodige aanpassingen maken in de consultatie.

Tenslotte dient u de consultatie ook af te werken en eventueel te verzenden. Indien er ontvangers werden geselecteerd in de stap 'Brieven' dient u op 'afwerken en verzenden' te klikken. Via de knop 'PDF' kan u de standaardbrief downloaden en/of afdrukken. De brief gericht aan de zorgverlener kan met adresgegevens worden opgehaald om eventueel per post te versturen.

Wanneer een consultatie afgewerkt en verzonden is, kan deze niet meer verwijderd worden. U kan de consultatie wel bewerken en eventueel een nieuwe brief verzenden.

Stap 7: Financieel