U kan een werkschema ophalen via de knop 'Selecteer werkschema'. Het schema wordt weergegeven aan de hand van een groene achtergrond. Op deze manier kan gemakkelijk worden nagegaan welke tijdsloten nog beschikbaar zijn.

Door op een beschikbaar moment te klikken in de agenda, verschijnt een pop-up waar u vervolgens een afspraak kan inboeken. Aan deze afspraken kan u alvast het juiste consultatietype koppelen.

Hoe een werkschema kan worden opgemaakt, vindt u hier