In de agenda-instellingen kan u de weergave, werkschema's en locaties instellen.


In de weergave van de agenda bepaalt u zelf de indeling. Kiest u voor 'Mediris agenda' dan kan u instellen welke werkuren zichtbaar zijn en kan u bepalen of het weekend zichtbaar is in de agenda. Ook het interval kan worden ingesteld. Er is keuze tussen een interval van 10, 15, 20 of 30 minuten. Elke wijziging die u aanbrengt dient u onderaan te bewaren.


Kiest u voor 'Ringphone' dan dient u zich in te loggen op MyOrganizer.Een werkschema wordt gebruikt om in de agenda weer te geven wanneer u beschikbaar bent. Indien u wekelijks andere afspraakuren hanteert, kan u meerder werkschema's opmaken. Elk aangemaakt schema dient u rechts te bewaren.

In het werkschema selecteert u wanneer u beschikbaar bent. Deze groene weergave wordt getoond in de agenda indien u het werkschema zou toevoegen. Meer informatie over het toevoegen van werkschema's vindt u hierIndien u op meerdere locaties werkt, kan u deze ook toevoegen in de agenda-instellingen. Bij het maken van een nieuwe afspraak, kan u aangeven waar deze zal plaatsvinden. Wanneer u op de locatie klikt, kan u er een kleur aan toekennen. Deze kleuren worden overgenomen in de agenda om overzicht te bewaren.