(*) Enkel beschikbaar in Multi Plus

(**) Dit onderdeel is enkel functioneel indien u een eHealth-certificaat hebt opgeladen

In de algemene instellingen kan u een handtekening instellen die op alle brieven en (*) attesten worden gegenereerd.

Het logo wordt toegevoegd aan de PDF-bestanden die u van de brief kan ophalen, alsook aan (*) attesten.

(**) Om elektronisch post te kunnen ontvangen in Mediris dient u aan te vinken elke 30 minuten eHealth-berichten te willen ontvangen.

(*) Onderaan kan u nog de standaardbetaalmethode instellen. Tijdens het registreren van een betaling in een consultatie kan de betaalmethode steeds worden gewijzigd indien nodig.

Vergeet niet om aanpassingen te bewaren onderaan de pagina.