In het tabblad 'Instellingen' dient u de artsen van wacht correct toe te wijzen. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen 'Artsen in wachtpost' en 'Artsen op de baan'.

Artsen op de wachtpost: artsen die tijdens de wachtdienst consultaties zullen houden op de huisartsenwachtpost.  In de kolom 'Arts' kan u via de knop 'Toewijzen' een arts opzoeken en toekennen aan een bepaald kabinet.

Artsen op de baan:  artsen die tijdens de wachtdienst de huisbezoeken zullen uitvoeren. Ook door op 'Toewijzen' te klikken kan u een arts toekennen aan een wagen. Het is belangrijk de juiste arts toe te wijzen aan de juiste wagen anders zal de arts geen huisbezoeken ontvangen in Mediris.

Alle aanpassingen die u aanbrengt in dit overzicht worden automatisch bewaard als u ze bevestigd in de pop-up.

Opgelet: controleer bij veelvoorkomende namen ook de voornaam en/of RIZIV-nummer van de arts zodat de patiëntencontacten niet aan de verkeerde artsen worden toegekend.