Indien u gebruik maakt van de online agenda van Doctena, kan u deze eenvoudig koppelen met Mediris Specialist. Dit maakt het onder andere mogelijk om uw dagoverzicht rechtstreeks in Mediris te raadplegen.

U kan de koppeling maken in de agenda-instellingen van Mediris. Geef hier aan dat u wenst te werken met de agenda van Doctena:

Om verbinding te maken, dient u het e-mailadres in te geven waarmee u een account hebt bij Doctena, alsook de API-token. Deze gegevens kan u terugvinden op uw Doctena-account.

Ga hier naar uw instellingen, klik door op 'Integratie' en vervolgens op 'Apps'. Ter beveiliging dient u hier uw wachtwoord nogmaals in te geven. Hierna krijgt u de nodige gegevens te zien.

Neem deze gegevens over in Mediris, klik dan op 'Verbind' en ten slotte op 'Bewaren'.