Via Mediris kan u eenvoudig een patiëntendossier doorsturen naar een collega zorgverlener.

In het patiëntendossier in het onderdeel 'Patiënt' kan u via de knop 'Acties' kiezen voor de optie 'PMF'.

Deze actie exporteert het patiëntendossier en plaatst een PMF-bestand op uw computer. Vervolgens maakt u een consultatie aan en voegt u dit bestand toe als bijlage.

In het onderdeel 'Brieven' selecteert u de ontvanger in kwestie. Tenslotte werkt u de consultatie af in de stap samenvatting als 'Afwerken en verzenden'.