Om een mandaat te bevestigen surft u naar https://eservices.minfin.fgov.be/mandates-csam/healthcare/ waar u kan aanmelden via itsme of met uw eID. Duid aan dat u in naam van een bedrijf wenst aan te melden:

Selecteer de juiste onderneming en klik op 'OK'.

Eenmaal aangemeld kan u doorklikken op de mandaten die in afwachting van ondertekening zijn.

In de lijst kan u het mandaat bekijken.

Er opent een pop-up. Kijk na of de gegevens kloppen en onderteken het.

In het volgende scherm krijgt u een overzicht van het mandaat. Onderaan kan u aanduiden dat u de voorwaarden gelezen hebt. Ten slotte kiest u voor 'Ondertekenen'.

U krijgt een bevestiging te zien wanneer het mandaat werd aangemaakt.