Om een voorschrift aan te maken vult u het rijksregisternummer of BIS-nummer van de patiënt in. Bij een volgende keer zal u deze patiënt ook op naam kunnen terugvinden.

De patiëntengegevens verschijnen op het scherm en u kan enkele acties uitvoeren:

• Historiek: overzicht van de eerder gemaakte voorschriften
  • Openstaande voorschriften: voorschriften die nog niet werden afgehaald
  • Akkoorden beheren: aanvraag en verlenging van terugbetalingsakkoorden (hoofdstuk IV)
  • Verzekerbaarheid: haalt de mutualiteitsgegevens op

In het onderdeel 'Geneesmiddelen' kan u vervolgens de gewenste geneesmiddelen toevoegen. Klik op het onderdeel waarover u meer informatie wilt krijgen: