1. Om de openstaande voorschriften te bekijken en te valideren gaat u naar het tabblad 'Voorschriften'.

2. Hier krijgt u een overzicht van alle openstaande voorschriften. U kan deze bekijken via de knop Acties > Bekijk.

3. Om alle voorschriften in één keer te valideren, klikt u eerst op het bolletje naast 'Datum' om alles te selecteren, daarna op Acties > Verzenden. De status 'Te verzenden' verandert naar 'Verzonden'.