In de algemene instellingen kan u een handtekening instellen die op alle brieven en attesten worden gegenereerd.

Een logo kan worden opgeladen. Dit wordt in alle pdf-bestanden gegenereerd. (vb. Brieven en attesten)

Om elektronisch post te kunnen ontvangen in Mediris dient uw eHealth-certificaat te worden opgeladen en moet u aanvinken elke 30 minuten eHealth-berichten te willen ontvangen.

Onderaan kan u nog de standaardbetaalmethode instellen. Tijdens het registreren van een betaling in een consultatie kan de betaalmethode steeds worden gewijzigd indien nodig.

Gekoppeld aan de betalingen kan standaard een bewijs van betaling verzenden naar de eBox van elke patiënt.

Vergeet niet om aanpassingen te bewaren onderaan de pagina.