(*) Enkel beschikbaar voor Multi Plus

U kan bijlages aan de consultatie toevoegen door te bladeren op uw toestel of door bestanden te slepen naar het daartoe voorziene veld.

(*) Ook kan u snel vanop een ander toestel bijlages opladen door de QR-code te scannen.

Bijlages die u pas in deze stap toevoegt, worden automatisch aan deze consultatie gekoppeld.

Documenten die reeds waren opgeladen in het dossier, kan u nog toevoegen via het plus-icoon.

Bij het verzenden van het verslag wordt de bijlage toegevoegd als link. De ontvanger kan toegang krijgen door de geboortedatum van de patiënt in te geven.

Stap 4: Nota / Stap 6: Brieven