In de laatste stap krijgt u een overzicht van gehele consultatie. Indien u hier een fout opmerkt of nog zaken wil toevoegen, kan u op het onderdeel in kwestie klikken en de nodige aanpassingen maken in de consultatie.

Tenslotte dient u de consultatie ook af te werken en eventueel te verzenden. Indien er ontvangers werden geselecteerd in de stap 'Brieven' dient u op 'afwerken en verzenden' te klikken. Via de knop 'Pdf' kan u de standaardbrief downloaden en/of afdrukken. De brief gericht aan de zorgverlener kan met adresgegevens worden opgehaald om eventueel per post te kunnen versturen.

Wanneer een consultatie afgewerkt en verzonden is, kan deze later niet meer verwijderd worden. U kan deze wel nog bewerken en eventueel een nieuwe brief verzenden.

Stap 7: Financieel