In Mediris Specialist kan u één keer per dag de parameters van een patiënt registreren. Standaard zitten de volgende parameters reeds in het programma: gewicht, lengte, BMI en bloeddruk. Hier kan u zelf nog parameters aan toevoegen in de instellingen bij parametertypes.

U kan de parameters op twee plaatsen registreren:

• In het patiëntendossier
  • Tijdens de consultatie

Patiëntendossier

Onder het tabblad 'Parameters' kan u de parameters registreren:

Door op een parametertype te klikken, kan u aan de hand van een grafiek de evolutie opvolgen . Onder de parameters 'gewicht', 'lengte' en 'BMI' kan u ook de groeicurves ophalen.

Tijdens een consultatie

Ook tijdens een consultatie in stap 3 'Contact' kan u de parameters registreren: