Eén keer per dag kunnen de parameters van een patiënt worden geregistreerd in het patiëntendossier of tijdens de consultatie.

Standaard staan er vijf parameters geregistreerd: gewicht, lengte, BMI, bloeddruk en hoofdomtrek.

Door op een parametertype te klikken, kan u aan de hand van een grafiek de evolutie opvolgen. Hier kan u ook de groeicurves ophalen.

De parameters kunnen ook per datum worden opgehaald.

Via de parameter-types in de instellingen kan u onbeperkt parameters bijmaken.