De agenda is enkel beschikbaar in Multi Plus

Om een afspraak toe te voegen aan de agenda klikt u op de knop 'Nieuwe afspraak' of selecteert u het tijdslot dat u wenst in te boeken. Er opent een pop-up waar u de gegevens van de patiënt kan ophalen.

In deze pop-up kan u de zorgverlener selecteren en een eventueel consultatietype toevoegen aan de afspraak. De locatie kan ook worden bepaald als deze werden aangemaakt in de agenda-instellingen

Er kan in het agenda-overzicht ook worden gefilterd op locatie.

Rechts bovenaan krijgt u nog de mogelijkheid om te zoeken in de geplande afspraken.