* Enkel beschikbaar voor Multi Plus-gebruikers

Om een afspraak toe te voegen aan de agenda klikt u op de knop 'Nieuwe afspraak' of selecteert u het tijdslot dat u wenst in te boeken. Er opent een pop-up waar u de gegevens van de patiënt kan ophalen.

In deze pop-up kan u reeds het consultatie-type bepalen en een eventuele locatie linken indien deze werden voorzien in de agenda-instellingen

Rechts bovenaan krijgt u nog de mogelijkheid om te zoeken in de geplande afspraken.