Aan het patiëntendossier kunnen bijlages worden toegevoegd zoals bestanden en foto's. Deze bijlages kunnen ook worden toegevoegd aan de consultatie en mee worden verzonden met de brief.

Via de knop 'Bijlages toevoegen' komt u terecht op uw computer waar u de nodige bestande kan selecteren.

Onderstaande bestandsnamen kunnen worden opgeladen als bijlage.:

Er is ook een mogelijkheid om twee foto's met elkaar te vergelijken. In het onderdeel 'Foto's' verschijnt rechts een knop 'Bekijken'. Indien u deze aanklikt, wordt de vergelijk-tool geactiveerd. Door twee foto's aan te klikken worden deze vergroot en naast elkaar getoond.

Hoe bijlages kunnen worden toegevoegd aan een consultatie vindt u hier