U kan binnen Mediris Specialist bijlages toevoegen aan het patiëntendossier. Deze kan u dan ook toevoegen aan een consultatie en met het verslag mee verzenden naar een zorgverlener.

U kan op twee plaatsen bijlages toevoegen:

• In het patiëntendossier
  • Tijdens de consultatie

Patiëntendossier

Onder het tabblad 'Bijlages' kan u bestanden op uw computer selecteren om op te laden:

U kan ook twee foto's naast elkaar plaatsen om te vergelijken. Hiervoor klikt u eerst op 'Foto's' en daarna verandert u de knop van 'Bekijken' naar 'Vergelijken'. Hierna selecteert u de gewenste foto's.

Tijdens een consultatie

Ook tijdens een consultatie kan u bijlages uploaden voor een patiënt in stap 5 'Bijlages':

Om een bijlage toe te voegen aan de consultatie dient u te klikken op het plus-icoontje naast de gewenste bijlage. De bijlage kleurt groen en zal worden mee met verslag verstuurd worden via een beveiligde link.