Het kan lastig zijn om bij het aanmaken van een nieuw contact steeds uw nomenclatuurcodes manueel te moeten ingeven. Daarom is het ook mogelijk om uw eigen templates (contacttypes) aan te maken. Klik hiervoor op uw naam in de rechterbovenhoek en vervolgens op 'Contact-types'.


Maak een nieuw type aan en geef deze vervolgens een naam, bv. raadpleging. Het is mogelijk om types aan te maken met of zonder nomenclatuur.


a) Met nomenclatuur


Vul de gewenste prestatiecodes in. U kan er zoveel toevoegen als u zelf wilt. Indien u hier graag alvast een supplement voor wenst toe te voegen, kan u dit onderaan doen in het veld 'Aangerekend honorarium'.

Ook kan u aanduiden dat een bepaalde code aan 50% gefactureerd moet worden. Dan maakt Mediris automatisch de juiste berekeningen.




b) Zonder nomenclatuur


Het is ook mogelijk om een contacttype aan te maken zonder hiervoor met prestatiecodes te werken. Hiervoor kiest u een naam en past u onderaan het aangerekend honorarium aan.




Nadat een type werd aangemaakt, kan u deze ophalen bij de aanmaak van een nieuw contact. Voor meer informatie, klik hieronder op de juiste applicatie: